Telefoon
Nederlands
Deutche

Bedrijf Op Homme

 

Wij Carla Barrois-Sturmans en Leon Barrois zullen u vertellen over het ontstaan van ons bedrijf.

Zo rond 1976 heeft Frans Sturmans en Ina de vader en moeder van Carla zoals wij zeggen het oud homme huis gekocht. Dit heeft hij destijds afgebroken en opnieuw opgebouwd. Bij het oud homme huis waren een aantal hectare grond hier is hij begonnen met de teelt van asperges.

Al snel in de jaren ’80 begon hij met de aanleg van de allereerste blauwe bessen dit was destijds een wel heel onbekende teelt. Zo werd eerst op de grond rond het oude homme huis asperges geteeld en later werd alles blauwe bessen en de loods gebouwd rond ‘88.

Ik, Carla had veel interesse in de teelt en het vrije tuinbouw leven. Zo ben ik in 1997 na mijn studie volledig mee in het bedrijf gaan werken. In 1998 heb ik dan ook gelijk het bedrijf overgenomen, de loods en de bessen plantage.

In 2001 heb ik mijn man Leon leren kennen, samen hebben we een dochter Kimberly. Vanaf dat moment zijn we samen onze toekomst gaan plannen.

Dat betekende dat er eerst een uitbreiding van het bedrijf plaats vond, daarna volgde het bouwen van de woning en nog diverse uitbreidingen. Zo zijn we in 2021 begonnen aan de aanleg van ons Terras. Hopelijk mogen er binnenkort nog meer plannen volgen.

 

Groetjes Carla Barrois-Sturmans en Leon Barrois

Kijk ook voor onze openingstijden van het terras en de winkel.

Copyright © OpHomme 2022