Telefoon
Nederlands
Deutche

Blauwe bessen

 

Wij telen al heel lang Blauwe Bessen. Vanaf de jaren ’80 doen wij deze teelt van een heel bijzondere soort en toen nog niet zo bekend in Nederland.

 

Wij en onze ouders hebben veel moeten leren en zelf uitvinden wat goed en eventueel minder goed was voor de teelt.

 

Nu na zoveel jaar ervaring hebben wij gestreefd naar een geweldig mooi product en de wetenschap is ervan overtuigt dat de "Blauwe Bes" het meest gezonde product is.

 

Wij telen volgens de Nederlandse Global G.A.P normen die dan wel zeer streng zijn maar waar wij ook met de volledige overtuiging achter staan om een eerlijk product te leveren aan onze klanten. Door deze controle bent u ervan overtuigd dat het een eerlijk geproduceerd product is waar van alles traceerbaar is van aanvang teelt tot en met dat het product bij u in de koeling ligt.

 

Wij hebben zo heel veel verschillende soorten blauwe bessen staan, elk soort heeft zo zijn eigenschappen van heel vroeg bloeien tot heel laat en van hele dikke bessen tot de kleinere bessen en van heel lang houdbaar tot iets korter, maar het meest belangrijke is dat elk soort zo ook zijn eigen smaak heeft.

 

Het unieke van wat wij doen bij de verkoop is dat u kunt proeven welke bessen u het lekkerste vind, zo krijgt u een smaak indicatie van de bessen die u koopt van zuur tot zoet of zoet zuur.

 

U kunt ons altijd vragen voor advies hoe u de bessen het beste kunt bewaren of welke bessen het beste zijn om jam te maken of om zelf sap te maken of voor in de smoothie.

 

Graag zien we u in onze winkel voor de verse blauwe bessen of de jam, gelei, honing of blauwe bessen sap.

 

U kunt ook genieten op ons gezellige terras onder het genot van een kopje koffie en diverse blauwe bessen producten.

 

Groetjes Leon en Carla

Copyright © OpHomme 2022